365 днів незламності

2023-02-24

    Рік повномасштабної війни, а відчуття, що 24 лютого 2022 року не завершується. Цей довгий день забрав у нас найцінніше – людські життя, залишив дорогоцінні миті надії та глибоку віру в Перемогу. І зробив до того важливі любов, родину, взаємопідтримку, покликання – надважливими.

    КП «Вінницяоблтеплоенерго», незважаючи на загрози ракетних ударів по об’єктах інфраструктури, продовжувало дихати, працювати і рухатися вперед. Під обстрілами території країни, в умовах постійної небезпеки ми завершили попередній опалювальний сезон, підготувалися до нового і, сподіваємося, успішно пройдемо його уже цієї весни.

    Розуміючи, що тепло має бути не тільки в наших оселях, але й у захисників на фронті наші робітники у вільні хвилини ладнали пічки-буржуйки і відправляли на передову. 14 осіб добровольцями пішли на фронт і нині захищають Україну від рашистських окупантів. Щиро дякуємо співробітникам за мужність і низький уклін їм за те, що виборюють для нас можливість зустрічати кожен новий день!

    На початку війни працівники підприємства перерахували на ЗСУ свій одноденний заробіток – близько 200000 грн., продовжують займатися волонтерством.

    Час – умовна міра, але дуже хочеться, щоб настав ранок Перемоги, щоб прийшов мир, якого так не вистачає. Дуже хочеться бачити свою країну щасливою та вільною.

    Вічна пам'ять та шана усім тим, кого вже з нами немає... Співчуваємо родинам загиблим. Дякуємо ЗСУ, медикам, МНСникам, енергетикам, волонтерам. Робимо свою справу.

   Віримо у Перемогу. Слава Україні! Героям слава!

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»