БУДНІ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

2023-03-02

    Опалювальний сезон вийшов на фінішну пряму, але навіть і після його завершення робота на КП «Вінницяоблтеплоенерго» не зупиниться. У той час, коли кочегари цілодобово обслуговують та спостерігають за устаткуванням на котельнях, – інші робітники займаються теж не менш важливими справами.

    Сьогодні, наприклад, на одній з мереж відшукали місце витоку теплоносія. Причина – застарілі труби, прокладені ще у 80-х роках минулого століття. Оперативно взялися за ліквідацію прориву, аби продовжити надавати послугу споживачам.

    На об’єкті, де віднедавна встановлено новенький генератор, подбали й про його захищеність від природних явищ та людей, які полюбляють присвоїти чуже майно (на жаль, є такі).

    І, звичайно, щоб було тепло, – вночі, вранці, вдень вантажівки мчать з лісових господарств до котелень, адже запас дров для твердопаливних котлів має бути обов’язково. Що не буде використано цього разу – стане в нагоді наступного, адже зміна пір року процес безперервний.

    Вдячні усім працівникам підприємства за їхню працю. Хай весна принесе не тільки закриття сезону, але й довгождану Перемогу!

    #З_нами_тепліше

    #З_добром_любовю_і_теплом

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»