ЕЛЕКТРОМОНТЕРИ ТА СЛЮСАРІ ПРОЙШЛИ ПСИХОФІЗІОЛОГІЧНУ ЕКСПЕРТИЗУ

2023-12-04

    Психофізіологічну експертизу пройшли електромонтери, слюсарі КВПіА, слюсарі-ремонтники ОДД КП «Вінницяоблтеплоенерго». Її мета – оцінка психофізичних можливостей працівників відносно ефективного виконання конкретного виду діяльності та психологічної придатності для виконання робіт підвищеної небезпеки.

   Подібні заходи на підприємстві проводяться відповідно до Закону України «Про охорону праці» (ст. 5) і для підвищення рівня безпеки праці, зниження травматизму при виконанні робіт підвищеної небезпеки працівниками, що потребують професійного добору.

    Учасники перевірки проходили тестування, під час якого представники ТОВ «Вінницький експертно-навчальний центр» досліджували такі професійно важливі психофізичні якості як: здатність приймати рішення та дії в екстремальних умовах, стійкість до впливу стресів, втома, орієнтація у просторі, емоційна стійкість та почуття тривоги, сенсомоторні реакції, увага, пам'ять зорова та слухова і под.

    У результаті всіх, хто проходив тестування, комісією визнано такими, що за своїми психофізичними якостями відповідають професійним вимогам і можуть бути допущені до виконання робіт підвищеної небезпеки.

    #З_нами_тепліше

    #З_добром_любовю_і_теплом

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»