МАЄМО АВТОНОМНИЙ ЗВАРЮВАЛЬНИЙ ГЕНЕРАТОР ВІД ШВЕДСЬКОГО БЛАГОДІЙНИКА

2023-03-01

    Електростанція для зварювальних робіт є не просто необхідним обладнанням на КП «Вінницяоблтеплоенерго», це виключно надійний апарат в умовах повної відсутності енергопостачання.

    Якраз така установка, ще й на колесах, з’явилася на підприємстві завдяки благодійнику зі Швеції Улріку Крістенсону. Розуміючи ситуацію із постійними вимкненнями електроенергії в Україні, він відгукнувся на прохання Вінницької обласної Ради і передав у якості гуманітарної допомоги Electric generator used, type PAD-20-30/400P.

    Цей агрегат хоч і не новий, але у робочому стані. Як генератор – здатний обслуговувати кілька побутових приладів та інструментів у господарстві, а як зварювальний апарат – може працювати в діапазоні струму від 50 до 210 А. Варто тільки заправити паливний бак, залити масло і використовувати за призначенням.

    мобільний, легко транспортується, має кілька захисних функцій, безпечний і високопродуктивний. Тож відтепер бригади підприємства зможуть оперативно виїздити на аварії, швидко та якісно виконувати поточний ремонт на мережах, чи котельнях.

    Вдячні шведському добродію Улріку Крістенсону за допомогу нескореним українцям в такий непростий час.

    #З_нами_тепліше

    #З_добром_любовю_і_теплом

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»