ЩЕ 16 НОВИХ ГЕНЕРАТОРІВ ДЛЯ «ВІННИЦЯОБЛТЕПЛОЕНЕРГО»

2023-02-10

    Ніякі повітряні тривоги нас не злякають. І хай увесь світ зачекає, бо маємо мега-подію п’ятниці:16 генераторів у межах проєкту «Посилення стабільності постачання тепла населенню України» отримало КП «Вінницяоблтеплоенерго» від міжнародного фонду UNOPS Ukraine за сприяння Мінрегіону України та Вінницької обласної військової адміністрації. Це вкрай необхідна і своєчасна допомога, завдяки якій безперебійно і стабільно надходитиме тепло- та гаряче водопостачання до більшості об’єктів соціальної інфраструктури, які обслуговує підприємство.

    Один потужний дизельний генератор уже встановлено у Ладижині, а решта поїдуть у 13 громад області.

    Загальна вартість генераторів понад 6 млн грн. 14 компактних електростанцій AKSA APD35A мають потужність 28 кВт, 2 – AKSA APD75A на 60 кВт. Їх буде облаштовано на котельнях, які подають тепло до лікарень, а також на обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку, навчально-реабілітаційних центр, декілька навчальних закладів.

    Вдячні за турботу іноземним партнерам України, начальнику Вінницької ОВА Сергію Борзову, народному депутату України Ірині Борзовій. Переможемо холод – здолаємо ворога!

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»