В.о. генерального директора - Довбанюк Валерій Михайлович

2016-02-15

15 лютого перший заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська представила колективу комунального підприємства „Вінницяоблтеплоенерго” виконувача обов’язків генерального директора Валерія Довбанюка.

Участь у представленні взяли заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник, директор департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації Сергій Волков.

Людмила Щербаківська повідомила присутнім працівникам підприємства про звільнення Володимира Мосійчука з посади генерального директора за угодою сторін. Побажала Валерію Довбанюку плідної праці, щоб новітні погляди на управління та багатий попередній досвід роботи допомогли йому в ефективному управлінні підприємством. Привітали Валерія Довбанюка з призначенням на посаду також Василь Броварник та Сергій Волков.

Наостанок в.о. генерального директора Валерій Довбанюк провів робочу нараду з працівниками комунального підприємства „Вінницяоблтеплоенерго”.

Довідка: Рішення про покладання виконання обов’язків генерального директора комунального підприємства „Вінницяоблтеплоенерго” на Валерія Довбанюка  прийнято на черговій 4 сесії обласної Ради 7 скликання №80 від 11 лютого 2016 року.