В ОБЛАСНІЙ РАДІ УХВАЛЕНО ПРОЄКТ ФІНАНСОВОГО ПЛАНУ КП «ВІННИЦЯОБЛТЕПЛОЕНЕРГО»

2023-07-27

    25 липня КП «Вінницяоблтеплоенерго» на засіданні постійної комісії з питань економіки, фінансів та бюджету Вінницької обласної ради захистило проєкт свого фінансового плану на 2024 рік. Незважаючи на тривожні та непрості часи, підприємство продовжує планувати свою діяльність, щоб мати змогу сповна забезпечувати споживачів теплом та гарячою водою.

    Для покращення якості послуг теплопостачання та гарячого водопостачання підприємством збільшено суму коштів на проведення поточних та капітальних ремонтів поруч із оптимізацією витрат на оплату праці, які зменшено на 5% в порівнянні із плановими витратами 2023 року.

    У короткостроковій перспективі передбачено реконструкцію котельні по вул. Амосова, 1, у м. Вінниці шляхом заміни 6 пальникових пристроїв на котлах КВГ-6,5 (економічний ефект складе понад 2 млн грн); придбання основних засобів – твердопаливних котлів, насосів, частотних перетворювачів, закупівлю інших необоротних матеріальних активів, розроблення ПКД на модернізацію та будівництво окремих об’єктів у районах області тощо.

    Сподіваємо, що завдяки нашим славним ЗСУ та старанності наших працівників усі заплановані заходи вдасться успішно реалізувати!

    #З_нами_тепліше

    #З_добром_любовю_і_теплом

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»