ДО ЗИМИ ГОТУЄМОСЯ ЗАЗДАЛЕГІДЬ

2023-06-07

    «Готуй сани влітку, а воза взимку», – казали наші предки. Вони мали на увазі, що до всього треба готуватися заздалегідь. Ця життєва мудрість вельми корисна, якщо її дотримуватися. Таким чином економляться і час, і нерви та гроші.

    Працівники КП «Вінницяоблтеплоенерго» розуміють сенс цього виразу, тож продовжують підготовку до наступного опалювального сезону.

    Днями більш як на півмільйона гривень отримали чимало матеріалів для поточних ремонтів, які проводяться, зокрема, й після гідравлічних випробувань. Для таких потреб стануть в нагоді сталеві труби різних діаметрів, в т.ч. електрозварні прямошовні, відводи, фланці, контргайки, муфти, згони, засувки, крани кульові, регулятори «Батерфляй» та ін.

    Тепловики здійснюють оновлення та технічне обслуговування обладнання всього великого комплексу теплового господарства, яке складається з котелень, центральних теплових пунктів (ЦТП), індивідуальних теплових пунктів (ІТП), теплових камер, теплових мереж, мереж гарячого водопостачання.

    До речі, вдячні споживачам, які вчасно оплатили за надані послуги, а отже на підприємстві з’явилася можливість придбати нові високоякісні матеріали. Тих, хто має заборгованість, – просимо погасити найближчим часом.

    «Влітку без боргів – взимку із теплом!», – така народна мудрість від КП «Вінницяоблтеплоенерго».

    #З_нами_тепліше

    #З_добром_любовю_і_теплом

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»