ДВА ГЕНЕРАТОРИ ВІД IOM UKRAINE ВЖЕ НА КОТЕЛЬНЯХ

2023-03-31

    12 новеньких потужних генераторів турецького виробництва уже невдозі оселяться на котельнях КП «Вінницяоблтеплоенерго» у районах області. Ці дороговартістні енергетичні установки пощастило отримати завдяки співробітництву з Міжнародною Організацією з міграції в Україні IOM Ukraine. Заявку було зроблено в січні, а вже сьогодні агрегати прийняті на баланс підприємства, пройдуть технічний огляд і тестове випробування.

    Відтепер, у критичний момент безперебійним електроживленням будуть забезпечені ще кілька об’єктів. І це дасть змогу в разі аварійного знеструмлення цілодобово підтримувати теплопостачання до лікарень, будинків-інтернатів, освітніх закладів та ін. Потужність компактних електростанцій GJR25 – 25 кВт.

    Вдячні партнерам #МОМ Україна за співпрацю, розуміння проблем теплової енергетики, необхідну і своєчасну допомогу, від якої, зокрема, залежить, чи буде тепло, гаряча вода в оселях вінничан та закладах соціальної сфери.

    Звичайно, дуже хочеться, аби свої функції генератори виконували тільки у мирний час. Віримо, що невдовзі так обов’язково буде .

    #З_нами_тепліше

    #З_добром_любовю_і_теплом

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»