КП «Вінницяоблтеплоенерго» нині працює над розв’язанням проблеми приєднання 22-х котелень

2022-03-28

   КП «Вінницяоблтеплоенерго» нині працює над розв’язанням проблеми приєднання 22-х котелень, які обслуговують заклади бюджетної сфери області й були передані у відання підприємству рішенням сесії облради.

    На виробничій нараді, яку провів генеральний директор Андрій Ковальов, наголошувалося, що прийняття нових котелень дасть змогу «Вінницяоблтеплоенерго» зменшити загальні виробничі та адміністративні витрати на одиницю теплової енергії, здешевить їх і в загальному рахунку принесе обласному бюджету економію у розмірі 2,3 млн грн.

    Економістами було проаналізовано витрати, які несуть освітні та медичні установи під час самостійного виробництва теплової енергії на 1 м2 опалювальної площі у порівнянні з вартістю тепла на 1 м2, що виробляється підприємством. Підрахунки засвідчують, що в цьому випадку економія для обласного бюджету складе близько 833 тис. грн.

    Крім того, «Вінницяоблтеплоенерго» – спеціалізоване підприємство, яке якісно займається генерацією теплової енергії, а відтак має можливості ефективно використовувати усі об’єкти й обладнання. Працівники мають високий фаховий рівень, що допомагає утримувати основні засоби, які є комунальною власністю, в належному стані.

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»