НА КП «ВІННИЦЯОБЛТЕПЛОЕНЕРГО» ЗАПРОВАДЖЕНО ЕЛЕКТРОННИЙ ДОКУМЕНТООБІГ

2022-01-25

   Cьогодні держава взяла курс на всеосяжну діджиталізацію.

   КП «Вінницяоблтеплоенерго» крокує в ногу з часом, тому на підприємстві розпочався перехід роботи всіх структурних підрозділів з паперового на електронний документообіг.

   За словами генерального директора Андрія Ковальова, електронний документообіг в порівнянні з паперовим дозволяє вивести планування діяльності підприємства, облік та контроль на всіх етапах управління на новий рівень – комплексного підходу, системного аналізу та прогнозування.

   Створення шаблонів документів в електронному вигляді спрощує менеджмент, впливає на продуктивність праці, об’єднує всі інформаційні потоки підприємства, економить час для створення нових документів та за рахунок шаблонів знижує ризики помилок, електронний обмін документами відбувається оперативно, без витрат на папір, а це важливий екологічний чинник.

   Ринок програмних продуктів України пропонує різноманітні сервіси з електронного документообігу, які створені з урахуванням всіх вимог українського законодавства. На КП «Вінницяоблтеплоенерго» обрали систему «DEKA Ofice Cloud», яка дає можливість приймати та опрацьовувати всі типи документів: вхідні, вихідні листи, звернення від громадян, установ, внутрішня документація, розпорядження, документи «в процесі розробки», протоколи, договори, акти виконаних робіт та ін. Система дозволяє швидку та надійну обробку документів: пошук документації за різними категоріями, резолюції, доручення, послідовність виконання робіт, доручень, підпис документації з використанням ЕЦП, обмін документами з іншими організаціями тощо.

   Зараз «DEKA Ofice Cloud» працює в тестовому режимі, а персонал підприємства вчиться працювати з ЕДО.

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»