СІМДЕСЯТ ПРАЦІВНИКІВ НАГОРОДЖЕНО ДО ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

2023-03-17

    Не часто доводиться зустріти в одному місці одразу так багато працівників різних служб КП «Вінницяоблтеплоенерго», бо специфіка роботи така, що більшість фахівців зосереджено на об’єктах у різних районах області. І чи не єдина нагода зібратися разом – це відзначати у дружньому колі професійне свято – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

    Хоч опалювальний сезон, який ще триває, був одним з найважчим за всю історію підприємства, проте завдяки сумлінності й відповідальності героїв невидимого фронту, вдалося подолати всі виклики і з оптимізмом вийти на фінішну пряму.

    У переддень свята в актовій залі віншували кращих робітників, які старанно трудяться і забезпечують теплом та гарячою водою побутових споживачів та бюджетні установи області.

    – У складних умовах доводиться налагоджувати безперебійне тепло- та водопостачання, але наші котельні, теплогенераторні, насосні станції, ЦТП працюють 24/7, – наголосив у своєму виступі гендиректор Андрій Ковальов. – Вдячний усім за розуміння, підтримку, самовіддану працю, інколи без вихідних і понаднормово.

    Як і годиться, на святі було багато усмішок, звучали добрі й щирі побажання. Зокрема, тепловиків приїхали привітати начальниця Управління розвитку територій та інфраструктури Вінницької ОВА Марія Зонова та голова Вінницької обласної профспілки працівників ЖКГ Алла Рафал.

    За високий професіоналізм, якісне виконання своїх обов’язків та з нагоди свята 62-ох працівників було нагороджено Подяками Вінницького міського голови, Грамотами Управління розвитку територій та інфраструктури Вінницької ОВА, Грамотами Вінницької обласної військової адміністрації, Почесними грамотами підприємства.

    Почесного звання «Ветеран підприємства» удостоїлися С. Стахович, М. Тимощенко, В. Четверг, В. Самань, Г. Трачковський, А. Руськевич, О. Деревянко, М. Ситар, які відпрацювали у «Вінницяоблтеплоенерго» 15 років.

    Окрім звань, грамот і подяк усі працівники отримали грошові премії.

    #З_нами_тепліше

    #З_добром_любовю_і_теплом

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»