СЛЮСАРІ ТА АПАРАТНИКИ ХВО СКЛАЛИ ІСПИТИ З ОХОРОНИ ПРАЦІ

2023-07-07

    Відповідно до Типового положення у КП «Вінницяоблтеплоенерго» слюсарі різних спеціалізацій пройшли щорічне навчання і перевірку знань з охорони праці. Це дало змогу працівникам отримати допуск до роботи згідно з їхніми кваліфікаціями.

    Під час занять, крім розгляду теоретичних питань із безпеки життєдіяльності, присутні переглянули практико-орієнтовані відеоматеріали про надання першої невідкладної допомоги, звернули увагу на вимоги з безпеки під час робіт на висоті, проаналізували приклади ситуацій, що призвели до нещасних випадків на виробництві та ін.

    Навчання та перевірку знань здійснювали: Сергій Кирнасюк, начальник служби СОТЗ, Ірина Яремчук, начальник відділу ОП ЦЗ та ПБ, Наталя Затайдух, провідний інженер з охорони праці, Володимир Колесник, начальник дільниці №7.

    Результати складання іспиту засвідчили, що слюсарі мають достатній рівень знань з охорони праці й можуть продовжувати виконувати свої посадові обов’язки.

    Окрім того, таке ж щорічне навчання і перевірку знань з охорони праці пройшли апаратники ХВО. Окрім представників відділу ОП ЦЗ та ПБ, заняття для колег проводила начальник відділу хімводопідготовки Тетяна Пасічнюк.

    #З_нами_тепліше

    #З_добром_любовю_і_теплом

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»