Традиційна виробнича нарада

2022-03-24

   24 березня генеральний директор КП "Вінницяоблтеплоенерго" Андрій Ковальов провів традиційну виробничу нараду, на якій керівники структурних підрозділів інформували про стан виконання основних та поточних адміністративно-господарських питань.

   Йшлося передусім про розв’язання проблеми із погашенням заборгованості побутових споживачів та бюджетних установ області за надані послуги з теплопостачання та гарячої води. Загальна сума боргу нині складає понад 37,4 млн грн, але це менше, ніж було в лютому. Незважаючи на воєнний стан, вінничани та заклади соцсфери все ж оплачують за комуналку, що дозволяє підприємству працювати безперебійно.

   На засіданні говорили також про можливість поступового відключення системи опалення через зміну кліматичних умов – стрімке потепління, що дасть змогу підприємству зекономити ресурси , а споживачам – кошти. Окремі котельні освітніх та медичних закладів області на їхнє прохання вже не отримують тепло.

   Крім того, вели мову про забезпечення паливно-мастильними матеріалами, обслуговування котелень та мереж, створення запасу твердого паливу (дрова, щепа) на нових опалювальний період, поточні ремонти тощо.

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»