З ВІРОЮ В ПЕРЕМОГУ КОЛЕКТИВ «ВІННИЦЯОБЛТЕПЛОЕНЕРГО» ВІДЗНАЧАЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

2022-03-20

   Традиційно в третю неділю березня в Україні своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

   В умовах російсько-української війни, здавалося б не до урочистостей, але наближати перемогу варто із позитивними емоціями, піднесеним патріотичним духом та конкретними справами як на фронті, так і в тилу.

   У переддень свята в актовій залі КП «Вінницяоблтеплоенерго» віншували кращих робітників, які сумлінно трудяться і забезпечують теплом та гарячою водою побутових споживачів та бюджетні установи області.

   Спершу присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять українських воїнів та мирних жителів, які загинули від ворожих обстрілів та нападів.

   Ворог передусім намагається вивести з ладу об’єкти критичної інфраструктури, які забезпечують життєдіяльність міст, – наголосив у своєму виступі гендиректор Андрій Ковальов. Хоч у складних умовах доводиться налагоджувати безперебійне тепло та водопостачання, але наші котельні, теплогенераторні, насосні станції, ЦТП працюють 24/7. Вдячний усім за старанну працю.

   У 2021 р. підприємством вироблено і реалізовано 80,393 тис. Гкал теплової енергії на загальну суму 173,187 млн грн, повністю погашено заборгованість за спожитий природний газ у попередні роки на суму більше 63 млн грн, збільшено обсяги виробництва теплової енергії з використанням альтернативних джерел енергії.

   Торік досягнуто рівня виробництва теплової енергії з використанням твердого палива у розмірі 41%. У 2021 р. реалізовано низку технічних проектів: завершено спорудження складу «Живе дно» на котельні по вул. Сонячній, 3 м. Вінниця; переоснащено системи гарячого водопостачання (сонячні вакуумні колектори) у смт. Тиврів, вул. Злагоди, 2; здійснено модернізацію модульної котельні по вул. Г. Успенського у м. Вінниці тощо.

   За високий професійний рівень, активну життєву позицію та з нагоди професійного свята Подякою Вінницького міського голови було нагороджено начальника ВЕД-1 Анатолія Цимбалістого та водія Юрія Кулиняка.

   Почесного звання «Ветеран підприємства» удостоїлися начальник лабораторії з охорони праці Ірина Яремчук, технік І категорії ВЗЕП Віта Оначенко, електромонтер Володимир Соколовський та оператор котельні Валерій Кукушкін. 35 робітникам із різних структурних підрозділів вручили грамоти та щирі слова вдячності за сумлінне виконання своїх обов’язків.

   Окрім почесних звань, грамот і подяк усі працівники отримали грошові премії, квіти та подарунки.

   – Зичу усім мирного неба над головою, міцного здоров'я, добра, затишку в оселях, весняного настрою, наснаги, злагоди, доброзичливих споживачів, оптимізму та віри в Перемогу над рашизмом, – побажав колегам очільник підприємства Андрій Ковальов.

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»