Із професійним святом!

2024-03-17

    «Бойовий», дружній, енергійний, діяльний колектив КП «Вінницяоблтеплоенерго», а також ветеранів галузі вітаю із професійним святом – Днем працівників житлово- комунального господарства і побутового обслуговування населення України! Ваша щоденна праця покликана створювати затишок та комфорт. Через труднощі та проблеми, в умовах війни, браку кадрів ми рухаємося вперед, упевнено дивимося у майбутнє.

    Машиністи котелень (кочегари), інженери різних спеціалізацій, енергетики, техніки,  механіки, працівники спеціальних лабораторій та метрологи, економісти, бухгалтери, юристи, контролери абонентської служби, оператори-диспетчери, водії різних категорій, зварювальники, охоронці, майстри – всі ці люди 24/7 трудяться заради тепла, гарячої води в оселях та закладах соціальної сфери! Величезна вдячність усім за відповідальність, сумлінність, старанність, якість, професійність, а ще – за постійну підтримку наших захисників! 

    Більше 10 працівників нині захищають Україну від ворога, на жаль, двоє загинули на передовій… Ціную внесок кожного! 

    У день професійного свята бажаю всім затишку у родинах, міцного здоров’я та Божої благодаті під мирним небом у вільний Україні!

З повагою

Генеральний директор КП «Вінницяоблтеплоенерго» Андрій Ковальов