ОДИН ДЕНЬ З ЖИТТЯ КП "ВІННИЦЯОБЛТЕПЛОЕНЕРГО"

2024-03-20

    Ранок починається не з кави, але енергійно!

    Із першими променями сонця на наших дільницях все оживає: одна бригада вправно ріже та рубає дрова; у майстернях палахкотять вогні з-під зварювальних апаратів, хтось ремонтує труби, а хтось рихтує автомобілі… Скрізь вирує, кипить робота…

    Готовність до будь-яких викликів

    Цілодобово чергують наші бригади, які відповідають за оперативне реагування на повідомлення про аварійні ситуації. Їхня службова техніка завжди напоготові, бо знають, що особливо в зимовий період кожна хвилина важлива. Споживачі мають бути з теплом та гарячою водою.

    Безпека та надійність

    Наші електрики зранку-раненько вже у своїй царині – здійснюють обслуговування електроустаткування, гарантуючи безперебійне живлення та безпеку на підприємстві.

    Мистецтво металообробки

    У фахівців з металообробки теж постійно вистачає роботи – металеві вироби потрібно відшліфовувати, просвердлити в заготовках отвори, а ще стругати, точити і тп. Із верстатами наші токарі спілкуються на «ти», ставляться до них як до справжніх помічників – з любов’ю…

    Ось так щодня працівники КП «Вінницяоблтеплоенерго» завзято, відповідально і професійно трудяться над тим, щоб людям жилося комфортно. Єдине, чого усім не вистачає – то мирного неба над головою. Проте всі оптимісти, а тому вперто вірять, що Перемога обов’язково настане. Як скресла крига на річках – так безслідно згинують вороги рідної України!

    Пишаємося дружньою, згуртованою, бойовою командою та вдячні їм за невтомну працю!

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»