ЗАВЕРШЕНО ЗАМІНУ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ ОПАЛЕННЯ

2022-09-21

    Відповідно до затвердженої інвестиційної програми 2021-2022 рр., КП «Вінницяоблтеплоенерго» завершено роботи із заміни 400 м.п. теплових мереж опалення від котельні по вул. Пирогова, 109, м. Вінниця. Теплотрасу було прокладено ще у 1983 р. і з того часу доводилося ліквідовувати чимало аварійних ситуацій.

    Під час капітального ремонту використано попередньо ізольовані труби, що дозволить зменшити втрати теплової енергії. Ремонтні роботи тривали упродовж 3-х місяців.

    За словами генерального директора Андрія Ковальова, незважаючи на всі труднощі воєнного часу, недофінансування, зростання цін на матеріали працівниками підприємства, які інколи трудилися й без вихідних, успішно вдалося виконати увесь спектр робіт: розкопування, демонтаж старих, зношених і зварювання, прокладання нових труб від ЦТП до адмінбудівель, проведення гідравлічних випробувань, бетонування опор та ін. Економічний ефект складає 246,76 тис. грн. Зменшення втрат теплової енергії по котельні – 61,5 Гкал/рік.

    Наразі уже завершено благоустрій території, заасфальтовано доріжки, наводиться лад у котельні.

    Є сподівання, що за сприятливих умов споживачі отримають якісні та сталі послуги з постачання гарячої води та теплової енергії. Як запевнили робітники на останньому етапі капремонту – зробили все до ладу, як у себе вдома. Тож дякуємо за працю!

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»