ЗВЕРНЕННЯ ДО ОРГАНІВ ВЛАДИ ЩОДО ПРИДБАННЯ РЕЗЕРВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕЛЕКТРОЖИВЛЕННЯ

2022-09-20

    Війна ще триває і нині багато говорять про ризики під час нового опалювального сезону, на всіх рівнях закликають готуватися до двох можливих сценаріїв – працювати частково без газу і без електроенергії. Тож опалювальний сезон 2022-2023 р. буде надзвичайно складним.

    Теплопостачальним та теплогенеруючим підприємствам  варто насамперед створити відповідний запас модульних котелень, які можна швидко привозити та розгортати. Ситуацію із вимкненнями електроенергії можуть вирішити спеціальні генератори.

    З метою забезпечення безперебійного постачання теплової енергії споживачам, зокрема населенню та закладам соціальної сфери м. Вінниці й області в умовах воєнного стану, генеральний директор КП «Вінницяоблтеплоенерго» Андрій Ковальов звернувся з офіційними листами до Вінницького міського голови Сергія Моргунова та начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова. Очільник підприємства висловив прохання розглянути можливість фінансування закупівлі для котелень КП «Вінницяоблтеплоенерго» резервних 65 джерел електроживлення з комплектуючими до них, в тому числі, для забезпечення 14 котелень розташованих на території Вінницької громади.

    Придбання генераторів дозволить підприємству забезпечити тепловою енергією споживачів у разі виникнення надзвичайної ситуації – довготривалого відключення електрики. Є надія, що питання буде вирішено позитивно.

   

#З_нами_тепліше

#З_добром_любовю_і_тепло