ЗАВДЯКИ РЕКОНСТРУКЦІЇ ОДНІЄЇ З КОТЕЛЕНЬ ВТРАТИ ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ СКОРОТИЛИСЯ

2023-04-18

    Торік КП "Вінницяоблтеплоенерго" було здійснено комплексну реконструкцію котельні за адресою вул. Діонісія Міклєра (Мічуріна), 32 у м.Вінниці. Завершується опалювальний сезон, а отже можемо говорити про економічну ефективність проведених заходів.

    Якщо згадати про фактичні втрати тепла через ізоляцію в теплових мережах під час опалювального сезону 2021-2022 рр. до проведеної комплексної реконструкції, то вони склали 664,08 Гкал, а в грошовому еквіваленті це 2 млн 446 тис грн.

    Натомість, уже після ремонтних робіт, що включали в себе оновлення системи теплопостачання будівель окремих закладів соцсфери, ДСНС та охорони здоров’я, а також виведення з експлуатації частини теплових мереж довжиною 949 м.п. у двотрубному обчисленні, вдалося значно знизити втрати теплової енергії до 318,6 Гкал, у фінансовому плані це 1 млн 210 тис грн.

    Отже, завдяки проведеній реконструкції втрати теплової енергії в опалювальному періоді 2022-2023 рр. скоротилися більше ніж на половину, зокрема, економія бюджетних коштів склала 1 млн 236 тис. грн. Цифри говорять самі за себе…

    Капітальні ремонтні роботи на об’єктах підприємства буде продовжено й цього року. Дякуємо ЗСУ за можливість працювати для людей заради їхнього добробуту!Далі буде….

    #З_нами_тепліше

    #З_добром_любовю_і_теплом

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»