БЕЗПЕКА ЖИТТЯ ТА ЗАХИСТ ЗДОРОВ’Я ПРАЦІВНИКІВ – КЛЮЧОВИЙ ПРІОРИТЕТ

2022-01-31

   КП «Вінницяоблтеплоенерго» упродовж кількох років надає своїм працівникам в рамках, так званого, «соціального пакету» можливість застрахувати себе та членів своєї сім’ї. Страхування є добровільним.

   – Ми маємо дбати про безпеку та захист здоров’я членів колективу, адже багато із них працюють у котельнях, які належать до категорії об’єктів підвищеної небезпеки, – говорить генеральний директор Андрій Ковальов. – У колдоговорі, зокрема, передбачено, що роботодавець може запропонувати охочим страхування й частково сплачувати за них страхові виплати. Якщо, наприклад, вартість страхового пакета складає 250 грн, то 150 грн платить робітник, а 100 грн – підприємство.

   КП «Вінницяоблтеплоенерго» користується послугами авторитетної СК «Місто». За програмою «Стандарт-В» застрахована особа може звернутися в компанію з приводу медичної (лікувальної, консультативної, діагностичної) допомоги, необхідність у якій виникає у зв’язку з гострим захворюванням, загостренням хронічної хвороби чи нещасним випадком.

   Наразі близько 25% працівників вже скористалися послугою і застрахували своє здоров’я.

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»