Друзі!

2023-01-01

   Друзі! Щиро вітаю колектив КП «Вінницяоблтеплоенерго», споживачів, усіх вінничан із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!

    2022-ий воєнний рік був надзвичайно складним, проте ми вистояли, зробили дуже багато, аби підприємство не тільки втрималося на плаву, але й розвивалося! Усе це завдяки самовідданості наших працівників, які не рахуючись із власним часом, інколи цілодобово виконували свої професійні обов’язки, а також займалися волонтерством. Окрема подяка тим колегам, які з перших днів війни пішли на фронт і нині визволяють країну від ненависного ворога.

    Вдячність висловлюю сумлінним споживачам, які протягом всього року, незважаючи на воєнний стан в країні, своєчасно і у повному обсязі розраховувалися за послуги нашого підприємства.  Саме завдяки вам підприємству вдалося підготувати теплове господарство до роботи в новому опалювальному періоді й вчасно його розпочати!

    Хай у 2023 році Господь благословить нашу славну Україну переможним миром, відродженням і процвітанням, серця сповняться різдвяною радістю, любов'ю, мужністю та стійкістю, а душа дякує нашим героям за можливість прокидатися вранці з надією на світле майбутнє.

    Хай у Ваших домівках завжди панує тепло та затишок, міцне здоров’я, злагода і благополуччя.

    У ці святкові дні вкотре помоліться за українських воїнів, які зараз в окопах собою захищають світ від біди. Добро обов’язково переможе зло, а світло темряву! Віримо ЗСУ!

    Слава Україні!

    З повагою

    Генеральний директор Андрій Ковальов