ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ КП «Вінницяоблтеплоенерго»

2022-02-02

   КП «Вінницяоблтеплоенерго» просить побутових споживачів вчасно оплачувати послуги з постачання теплової енергії та гарячої води та не допускати накопичення боргів. Станом на 31 січня 2022 р. заборгованість населення складає 4 млн 729 тис. грн.

   Згідно із Законом України «Про житлово-комунальні послуги» та відповідно до «Правил надання послуги з постачання теплової енергії, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України № 830 від 21.08.2019 року», споживачі зобов’язані щомісяця розраховуватись за спожиті послуги, якщо інший порядок та строки не визначені відповідним договором відповідно до встановлених тарифів.

   Пропонуємо також абонентам, в яких утворилась заборгованість за послуги з постачання теплової енергії та гарячої води, укласти договір реструктуризації згідно Закону України «Про реструктуризацію заборгованості з квартирної плати, плати за житлово-комунальні послуги, спожиті газ та електроенергію» від 20.02.2003, що дає можливість погашати заборгованість частинами.

   Тільки при забезпеченні своєчасної оплати КП «Вінницяоблтеплоенерго» може гарантувати стабільне надання послуг, тож розраховуємо на сумлінність споживачів і дякуємо кожному, хто вчасно та в повному обсязі сплачує рахунки!    Для отримання додаткової інформації щодо нарахування плати за послуги чи отримання роз’яснень про застосування підприємством норм і положень діючих законодавчих чи нормативних актів, а також з питань реструктуризації заборгованості просимо звертатись особисто чи за телефоном: вул. Вишнева, 24, м. Вінниця, e-mail: zbyt.kpvote@gmail.com ,  тел. 50-91-43.

   Завжди раді спілкуванню та плідній співпраці зі споживачами!

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»