НОВИЙ НАПРЯМОК – РОЗРОБКА ПРОЄКТНО-КОШТОРИСНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ.

2022-06-21

    У складі виробничо-технічної служби КП «Вінницяоблтеплоенерго» зібрано групу власних фахівців та залучено сертифікованих спеціалістів, які займаються якісною розробкою проєктів на відключення квартир від централізованого гарячого водопостачання та опалення. За словами генерального директора Андрія Ковальова, подібна послуга дозволить отримати додаткові фінансові ресурси, які в перспективі можна спрямувати на розвиток підприємства.

    Ще один вид роботи – розробка проєктної документації щодо технічного переоснащення котелень, які приймаються на баланс підприємства. Цей процес, зокрема, передбачає встановлення нових сучасних теплових лічильників обліку енергії, яка виробляється і поставляється споживачам. На розробці одного проєкту з технічного переобладнання котелень буде заощаджено значні кошти – близько 30 тис. грн.

    У 2022–2023 рр. на баланс КП «Вінницяоблтеплоенерго» буде прийнято 22 котельні, які обслуговують освітні бюджетні та медичні установи області. Відтак, саме на розробці ПКД підприємство зекономить близько півмільйона гривень бюджетних коштів, які зможе використати для покращення свого матеріально-технічного стану.

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»