ПЕРЕДАЛИ БЕЗПІЛОТНИКИ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОЇ РОЗВІДКИ

2024-03-07

    2 дрони DJI Mavic 3T вартістю близько 400 тис. грн від КП «Вінницяоблтеплоенерго» поїхали на передову нищити ворога. Працівники підприємства, які з початку повномасштабного вторгнення щомісяця відраховують частину зарплати на потреби ЗСУ, передали квадрокоптери у третю окрему штурмову бригаду. Кожен безпілотник оснащений тепловізором і камерою із зумом, що дає змогу військовим здійснювати розвідку вночі, виявляти окупантів, проводити пошукові й рятувальні операції та вражати ворожі цілі.

    – Раніше ми вже відправили на фронт міні-гради, амуніцію, засоби індивідуального захисту, прожектори для пошуку повітряних цілей, – зазначає генеральний директор Андрій Ковальов. – Зараз від наших захисників надходить багато замовлень на квадрокоптери, тому що війна сьогодні інша, війна – сучасна, технологічна. І дрони є «очима в небі» – вони забезпечують пілоту погляд з висоти. Ця властивість робить безпілотники незамінними засобами для розвідки.

    Хоча колектив підприємства виконує складну роботу тут, в тилу, а це цілодобове постачання теплової енергії та гарячої води закладам соцсфери та мешканцям будинків, проте кожен працівник є патріотом своєї країни і розуміє, що підтримка армії – це їхній внесок у Перемогу. ЗСУ не втомлюються воювати, а ми не втомлюємося допомагати! Далі буде…

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»