ПЕРЕСЕЛЕНЕЦЬ ІЗ КРАМАТОРСЬКА – ЗРАЗКОВИЙ ТОКАР

2023-05-10

    Обробка металу – складний процес. Він зачіпає не тільки безпосередньо виготовлення металевих конструкцій та деталей, а й застосовується при будь-яких будівельних, ремонтних роботах, як у побуті, так і у професійній сфері.

    Владислав Печенка – токар КП «Вінницяоблтеплоенерго». Каже, що може справитися із будь-якими завданнями на різних видах верстатів: токарному, фрезерному, шліфувальному, свердлильному, зуборізному, стругальному. На підприємстві – від початку війни в Україні, переселенець із Краматорська.

    Успішно закінчив  Донбаську державну машинобудівну академію. Свого часу працював на Новокраматорському машинобудівному заводі – найбільшому в Європі підприємстві індивідуального важкого машинобудування для гірничо-металургійної промисловості. Опанував верстати із ЧПУ (числовим програмним керуванням) – це високотехнологічне обладнання, у якому виконавчі приводи керуються автоматично.

    На «Вінницяоблтеплоенерго» хоч і не надсучасне обладнання, але надійне. У Владислава щоденно вистачає роботи – металеві вироби потрібно відшліфовувати, робити в заготовках отвори, стругати, точити і тп. І з усім він справляється на «відмінно». Тож дякуємо за завзятість, старання і сумлінну працю!

    #З_нами_тепліше

    #З_добром_любовю_і_теплом

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»