ПРАЦІВНИКИ ПІДПРИЄМСТВА ПРИЙМАЛИ ВІТАННЯ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

2024-03-15

    КП «Вінницяоблтеплоенерго» відзначає професійне свято – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Зараз не час для гучних концертів та розваг, але ми не можемо не подякувати нашим сумлінним колегам, які забезпечують комфорт, затишок в оселях вінничан та закладах соціальної сфери.

    На урочистості до тепловиків для вручення нагород працівникам та ветеранам підприємства завітали представники органів влади та місцевого самоврядування: заступник начальника обласної військової адміністрації Олександр ПІЩИК, перший заступник голови обласної Ради Володимир, заступник міського голови Микола ФОРМАНЮК.

    Почесні гості відзначили, що на «Вінницяоблтеплоенерго» не лише надають якісні послуги із постачання тепла і гарячої води споживачам, але й постійно допомагають захисникам України, зокрема, віддають частину своєї заробітної плати на потреби ЗСУ і будуть продовжувати цю благородну справу аж до самої перемоги.

    Зі свого боку, очільник підприємства Андрій Ковальов висловив слова вдячності керівництву міста та області за розуміння і підтримку в розв’язанні проблем, які мають місце у складних умовах воєнного часу.

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»