РЕКОНСТРУКЦІЯ ТА НОВІ ТЕПЛООБМІННИКИ НА ЦТП

2023-10-16

   КП «Вінницяоблтеплоенерго» хоч обслуговує незначну кількість багатоквартирних будинків, але постійно дбає про те, щоб в оселях споживачів було тепло і гаряча вода. У межах своєї відповідальності працівники підприємства постійно виконують регулярне промивання та балансування внутрішньобудинкових мереж ЦО та ГВП, здійснюють видалення повітря із труб, забезпечують готовність будинків до опалювального сезону, ліквідовують пошкодження внутрішньобудинкових мереж, забезпечують коректну роботу обладнання теплопунктів, забезпечують надійну роботу загальнобудинкового лічильника тепла тощо.

    Під час традиційної зустрічі генерального директора Андрія Ковальова зі старшими по будинках йшлося про те, щоб і цієї зими спільними зусиллями забезпечити стале проходження опалювального сезону, а також оперативно реагувати на всі виклики, які спричиняє війна.

    На реконструйованих ЦТП оглянули нове обладнання. Зокрема, замість застарілих й енергозатратних кожухотрубних теплообмінників тут було встановлено пластинчасті розбірні компактні. Вони мають високий коефіцієнт теплопередачі та низькі втрати тиску, вимагають мало витрат при проведенні монтажно-налагоджувальних, ізоляційних та ремонтних робіт. Економічний ефект від проведених заходів складає близько 15%.

    Турбота про споживачів, реалізація заходів із енергоефективності та енергозбереження – одні з основних завдань, які реалізовує колектив КП «Вінницяоблтеплоенерго». Тож далі буде…

    #З_нами_тепліше

    #З_добром_любовю_і_теплом

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»