СТАРТУВАВ ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН

2022-11-02

    99% котелень КП «Вінницяоблтеплоенерго», незважаючи на всі труднощі воєнного часу, розпочали подачу тепла до осель вінничан, освітніх та медичних закладів, установ області. Про це, зокрема, йшлося на традиційній виробничій нараді генерального директора Андрія Ковальова з керівниками структурних підрозділів. Успішне проведення нового опалювального сезону – найгарячіше питання порядку денного.

    Підприємство використовує всі можливості й потужності, аби якісно забезпечити споживачів теплом та гарячою водою, з урахуванням усіх можливих ризиків проведено модернізацію більшості котелень (на окремих наразі завершуються налагоджувальні роботи), додатково встановлено котли на альтернативних видах палива, уведено в дію модульні котельні. Зроблено дуже багато, але цього не достатньо, бо для виконання значного обсягу робіт вкрай потрібні кошти, яких не вистачає.

    Серед інших важливих питань під час засідання йшлося про:

    – поповнення запасів промислової деревини, організацію процесу порізки, рубання дров;

    – встановлення сучасних контрольно-вимірювальних приладів на котельнях.

    – погашення заборгованості за надані послуги, які наразі складають майже 7 млн грн (найбільші боржники – населення)

    – надання послуг з виготовлення проектно-кошторисної документації на встановлення приладів обліку тепла, а також їхнього монтажу й іншого теплотехнічного устаткування з подальшим технічним обслуговуванням.

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»