СТВОРЮЄМО ЄДИНУ СИСТЕМУ АВТОМАТИЗАЦІЇ ПРОЦЕСІВ

2022-01-21

   На підприємстві відбулася зустріч із представниками компанії «КАПІТАЛ АЛЬЯНС» (м. Київ), яка працює на енергетичному ринку над оптимізацією процесів постачання, транспортування  природного газу та електричної енергії з використанням смарт технологій.

   Гості презентували проєкт єдиної системи автоматизації адміністративних процесів. Йдеться не тільки про очевидні ділянки діяльності (наприклад, розрахункові операції в бухгалтерії), а загальне управління організацією.

   Водночас, автоматизація технологічних процесів передбачає встановлення програмних приладів з обліку енергоресурсів, що дасть змогу оперативно отримувати, аналізувати інформацію про витрати і фактичне споживання природного газу, електроенергії, води, тепла, контролювати реалізацію енергоресурсів, скоротить час на обробку даних.

   Генеральний директор КП «Вінницяоблтеплоенерго» Андрій Ковальов вважає, що автоматизація виробництва мінімалізує доступ до нього в ручному режимі, підвищить ефективність праці, зменшить трудові затрати, створить умови для оптимального використання всіх ресурсів, поліпшить якість послуг із теплопостачання і, що найголовніше, дозволить знизити тарифи для споживачів.

Пресслужба «Вінницяоблтеплоенерго»