ТРИМАЄМО КУРС НА ІННОВАЦІЇ ТА СТАЛУ ЕНЕРГЕТИКУ

2024-02-26

    Як ви вважаєте, що найбільше сприяє успішній модернізації підприємства?

    На думку гендиректора Андрія Ковальова, одним із важливих аспектів у діяльності КП «Вінницяоблтеплоенерго» є співпраця з міжнародними банками. Учора відбулася Zoom-конференція, під час якої обговорювали можливість залучення фінансування від Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) для реалізації проєкту комплексної модернізації системи теплопостачання області.

    Спільно з представниками ЄБРР – асоційованим директором, старшим банкіром Департаменту сталої інфраструктури Денисом ГАЙОВИМ та керівником проекту Юлією РОМАНЕНКО – вирішили взяти курс на інновації та сталу енергетику.

    До конструктивної дискусії долучилися також представники місцевих органів виконавчої влади та самоврядування, керівництво підприємства: Ігор Цехановський – директор департаменту міжнародного співробітництва; Василь Броварник – начальник управління з питань майнових та орендних відносин; Володимир Володюк – заступник керівника управління інфраструктури; Андрій Поджаренко – перший заступник, фінансовий директор; Олег Розборський – заступник, директор технічний.

    На засіданні були присутні керівники відділів та служб КП.

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»