ТВОЯ КРОВ МОЖЕ ВОЮВАТИ!

2023-12-08

    Співробітники КП «Вінницяоблтеплоенерго» провели благодійну акцію зі здачі плазми крові для поранених захисників.

    – Наш колектив з перших днів війни ні на мить не припиняв своєї діяльності, навіть під час обстрілів енергетичних об’єктів підприємство надавало послуги вінничанам, – зазначає генеральний директор Андрій Ковальов. – Усвідомлюємо, що головне завдання для кожного українця сьогодні –  це підтримка воїнів ЗСУ. І донори-тепловики щиро допомагають зберегти життя військовим, медикам та всім, хто постраждав від рашистів. Мені подобається такий меседж «Твоя кров може воювати!», тому не жалітимемо її для наших героїв, аби скоріше закінчилася війна.

    – Знаю, що моя кров рятує комусь життя, тож здаватиму її постійно, – запевняє перший заступник гендиректора Андрій Поджаренко. – Розумію, що багато крові не буває, і чим більше людей стануть донорами – тим краще. А зараз, в умовах війни, потреби в цьому, на жаль, величезні. Тож наближати Перемогу можемо, здаючи кров для фронту.

    Після такої підтримки донорської акції на КП «Вінницяоблтеплоенерго» вирішили: процедуру зі здачі крові проводитимуть постійно аж до нашої Перемоги і кожен охочий зможе стати донором. 

    #З_нами_тепліше

    #З_добром_любовю_і_теплом

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»