УСТАНОВКА ЗАЛПОВОГО ВОГНЮ ВІД КП «ВІННИЦЯОБЛТЕПЛОЕНЕРГО»

2023-08-01

    Олександр Домбровський, Анатолій Балатюк…

    Наші герої віддали своє життя за Україну, але наші герої – живуть! І не тільки у серцях рідних, спогадах колег, пам’яті побратимів.

    Відтепер від їхнього імені щедро накриватиме ворога вогнем, щоб аж земля горіла під ногами, новенький «міні-Град». Його замовив у вінницьких умільців колектив КП «Вінницяоблтеплоенерго», аби захисники на фронті помстилися за смерть мужніх колег.

    Мобільність, швидкість, зарядився, відпрацював, від'їхав – саме такий принцип роботи цієї машини. Її передали військовим із 14-ої бригади, які воюють на Куп’янському напрямку.

    Генеральний директор підприємства Андрій Ковальов висловлює вдячність насамперед хлопцям, які зараз на передовій; волонтеру Денису Романовському і автомайстрам, які зробили для потреб фронту уже 34-ту установку залпового вогню. І, звичайно, працівникам КП «Вінницяоблтеплоенерго», які свій дводенний заробіток перерахували на виготовлення цього «міні-Хаймарса».

    Ми не маємо втомлюватися, а постійно підтримувати ЗСУ. Адже там – пекло, а в нас тут, в тилу, завдяки хоробрим оборонцям, все ж спокійне і мирне життя.

    Разом до Перемоги! Все буде Україна!

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»