В УМОВАХ БЕЗ СВІТЛА ПОТРЕБУЄМО БІЛЬШЕ ГЕНЕРАТОРІВ

2022-11-25

    Довготривалі аварійні відключення електроенергії, викликані черговими ударами російських ракет по об’єктах енергетики, зокрема й у Вінницькій області, призвели до вимушеної зупинки більшості котелень КП «Вінницяоблтеплоенерго». В окремих випадках виручають генератори, але їх нині недостатньо.

    Особливо важка ситуація в районах області, де потерпають від холоду освітні, медичні, соціальні заклади, насамперед лікарні, школи, дитсадки, будинки-інтернати для дітей, людей похилого віку і тп.

    Аварійні бригади (і за це величезна вдячність робітникам) ще з минулого вечора і всю ніч виїздили на місця, шукали технологічні можливості для ліквідації наслідків НП. Гендиректор Андрій Ковальов особисто виїжджає разом із бригадами на котельні, де є зараз кризова ситуація, пов’язана із недотриманням температурного графіку. Намагаємося робити все, що від нас залежить.

    Є нагальна потреба у генераторах, адже ще не було морозів, а проблеми із забезпеченням споживачів теплом та гарячою водою вже існують. З самого ранку провели оперативну нараду з керівниками служб підприємства, де обговорили реальні шляхи виходу із ситуації. Є ідеї – немає коштів.

    Єдина надія на органи влади міста та області. Наразі ведемо консультації і маємо надію, що завдяки спільним зусиллям люди на Вінниччині будуть зігріті й зможуть пережити найважчу зиму воєнного часу.

    Віримо.

   Можемо.

    Переможемо!

Пресслужба КП «Вінницяоблтеплоенерго»