ВІЗИТ КЕРІВНИЦТВА ОБЛРАДИ НА КОТЕЛЬНЮ ПІДПРИЄМСТВА В ТУЛЬЧИНІ

2023-11-20

    Голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий та перший заступник голови Володимир Кістіон побували з робочою поїздкою у Тульчинській громаді, де ознайомилися з тим, як проходить опалювальний сезон, зокрема з роботою котелень, які опалюють заклади – освітній та соціального спрямування.

    У громаді котельні двох закладів, на виконання рішення сесії Вінницької обласної Ради, були передані на баланс КП "Вінницяоблтеплоенерго". Для покращення енергозбереження та зменшення енергоспоживання в котельнях вже замінили насоси та провели хімводоочистку. «Вінницяоблтеплоенерго» і надалі працює над енергоефективністю своїх об’єктів.

    Голова облради наголосив, що одним із першочергових завдань є готовність навчальних, соціальних і медичних закладів до опалювального сезону. – Тульчинський обласний будинок дитини добре підготували до опалювального сезону, в приміщеннях – тепло. Котельня забезпечена резервним живленням. Завдяки професійній роботі працівників «Віннницяоблтеплоенерго» здійснено всі профілактичні та ремонтні роботи, – зазначив Вячеслав Соколовий. – Ліцей, в якому ми побували, забезпечений і альтернативним живленням – дровами на 4 місяці наперед. Там дуже ефективно підходять до температурного режиму. В теплу пору розумно використовують енергогенерацію, не витрачають зайвих коштів, заощаджують. Рішення, які потрібні для підтримки цих закладів, – депутати приймають вчасно, за що вдячний депутатським постійним комісіям.

    #З_нами_тепліше

    #З_добром_любовю_і_теплом