Завершимо опалювальний сезон без боргів!

2022-01-20

   КП «Вінницяоблтеплоенерго» вдячне споживачам, які сумлінно проводять розрахунки і вчасно сплачують за тепло та гарячу воду. Проте, викликає занепокоєння загальний рівень заборгованості перед підприємством за надані послуги. Наразі борг населення складає 6 млн 529 тис. грн, бюджетних установ – 23 млн 535 тис. грн., з них: 17 млн 289 тис. грн – обласний бюджет, 6 млн 246 тис. грн – районні. Згідно із законодавством, надавач послуг може почати нараховувати пеню у будь-який момент, якщо не отримав кошти у визначений термін.

   Якщо з певних причин ви не маєте змоги повністю сплатити всю суму боргу, то рекомендуємо укласти договір із реструктуризації. Для врегулювання цього питання необхідно якнайшвидше звернутися до відділу збуту енергії та послуг за адресою: вул. Вишнева, 24 (тел.: 50-91-43).

   У разі залишення питання погашення заборгованості без розгляду, підприємство буде вимушене готувати матеріали для передачі до суду. У такому випадку боржнику, окрім основної суми, доведеться сплатити інфляційні втрати та 3% річних. Крім того, на боржника покладається обов’язок відшкодування судового збору.

   Будьте відповідальними! Сплачуйте вчасно за спожиті послуги та не накопичуйте борги!

Керівництво КП «Вінницяоблтеплоенерго»